Vinkki 4. ihmeaineen käyttöön meikkaaville kaunottarille - Kauneus

Vinkki 4. ihmeaineen käyttöön meikkaaville kaunottarille - Kauneus

Vinkki 3. ihmeaineen käyttöön sporttisille kaunottarille - Kauneudenhoito Luet nyt Vinkki 4. ihmeaineen käyttöön meikkaaville kaunottarille - Kauneus 2 minuuttia Seuraava Korumateriaalit

Tervehdys ihana kaunotar!

Tänään päästään ihmeaineen neljänteen käyttötapaan! Kyse on tietenkin teepuuöljystä. Tämä antiseptinen eteerinen öljy ei ole mikään uusi keksintö ja käyttötarkoituksia löytyy uskomaton määrä. Haluan jakaa sinulle kuusi mielestäni parhaiten toimivaa, jotta pääset kokeilemaan, että toimivatko ne myös sinulle!

Aiemmissa vinkeissäni tehtiin suihkepulloon vesi-teepuuöljyseos, jota käytettiin lävistysten- ja korvareikien hoitoon ja tämän jälkeen vielä urheilun jälkeiseen freesaukseen. Tätä samaa seosta käytän kyllä paljon muuhunkin ja nyt kuulette seuraavan vinkin, kuinka pääset käyttämään tätä ainetta!

Meikkisivellinten puhdistus


Kaikilla meillä ei ole aikaa olla pesemässä koko ajan meikkisiveltimiä, eikö näin? Kuitenkin meikkisiveltimiä suositellaan pestäväksi kerran viikossa puhtaasti hygieniasyistä. Mutta mitä jos kiireessä unohtaa tehdä tämän joku kerta ja siveltimet kuhisevat bakteereja? Tähän tarkoitukseen on olemassa siveltimille tarkoitettuja puhdistussuihkeita, mutta jos et sellaista omista, niin voit tehdä suihkeen itse teepuuöljystä ja vedestä! Tämä suihke on kevyesti antiseptinen ja luonnollinen ja toimii mainiosti siveltimien väliaikaiseen freesaamiseen. En silti suosittele jättämään meikkisivellinten oikeaa puhdistusta kokonaan pois, sillä se on luonnollisesti tehokkaampaa. Kuitenkin tämä on erittäin hyvä ensiapu, jota suosittelen kokeilemaan!


Ohjeet vesi-teepuuöljy -seoksen tekemiseen:


1. Laita suihkepulloon vettä.

2. Tipauta veden sekaan 1-2 tippaa teepuuöljyä. Teepuuöljyn määrä luonnollisesti riippuu siitä, kuinka paljon vettä käytät. Esimerkiksi itse käytän kuvassa näkyvää minipulloa ja siihen yksi tippa on riittävästi. Teepuuöljy on erittäin riittoisaa ja näin ollen yhdellä pullolla pärjäät todella pitkään!

3. Muista aina ravistaa seosta ennen käyttöä!

 

Tämän jälkeen sinulla on kevyesti antiseptinen suihke, jolla voit freesata meikkivälineitäsi. Tämä on hyvä keino myös matkustaessa, sillä aiemmassa julkaisussa puhuttiin hieman siitä, että kuinka tätä suihketta voi käyttää myös esimerkiksi kasvojen freesaukseen!

Huomioithan, että teepuuöljy on todella vahvaa ja näin ollen sitä kannattaa käyttää varoen ja tunnustellen. Kokeile omien tuntemusten mukaan teepuuöljyn määrää veden seassa. Jos sinulla on tuoksuyliherkkyyksiä, niin huomioithan, että teepuuöljy on voimakastuoksuinen eteerinen öljy. Teepuuöljyä löydät muun muassa monista apteekeista.

Tällä vinkillä pääset eteenpäin freesimmillä ja puhtaammilla meikkivälineillä! Toivotan sinulle mahtavaa päivää ja muistathan tulla kertomaan, että mitä tykkäsit vinkistä!