Vinkki 1. ihmeaineen käyttöön - Lävistyksien & Korvareikien hoito

Vinkki 1. ihmeaineen käyttöön - Lävistyksien & Korvareikien hoito

Luet nyt Vinkki 1. ihmeaineen käyttöön - Lävistyksien & Korvareikien hoito 3 minuuttia Seuraava Vinkki 2. ihmeaineen käyttöön kiireiselle kaunottarelle - Lävistysten ja korvareikien hoito

Tervehdys ihana kaunotar!


Onpa mahtavaa, että löysit tiesi tänne! Lämpimästi tervetuloa!

Kuten aiemmin jo vinkkasin, tällä viikolla alkaa postaussarja ihmeaineesta ja sen käyttötavoista. Vaikka aine ei ole missään nimessä uusi keksintö eikä varsinaisesti sisällä mitään ihmeitä, niin minulle se toimii kuin ihmeaine! Toinen syy miksi kutsun sitä ihmeaineeksi on se, että sitä voi käyttää todella moneen tarkoitukseen, se on suhteellisen edullinen ja toimii aina!


Tämä aine on tietysti TEEPUUÖLJY! Arvasitko jo alustuksestani?

Kuten sanottu, tämä antiseptinen eteerinen öljy on todella vanha keksintö ja tuntuu, että koko ajan sille keksitään uusia käyttötarkoituksia! Itse olen testannut niistä ainakin valtaosan ja päätin, että haluan jakaa ne minulle parhaiten toimivat! Olisipa ihanaa kuulla, että toimivatko ne sinullakin?

Aloitetaanpa ensimmäisestä vinkistä. Tämä on tarkoitettu erityisesti sinulle, joka pidät lävistyksistä tai korvakoruista kuten minä! Ongelma meillä on vain se, että luonnollisesti korvat täytyy ensin lävistää ennen kuin pääsemme nauttimaan upeista koruista. Jos olet jo ottanut korvareikiä tai jopa lävistyksiä, niin tiedät, että paranteluprosessi voi olla joissakin tapauksessa oma lajinsa. Olen huomannut, että tämän lävistäjältäni saadun loistavan vinkin avulla nämä tilanteet ovat helpottuneet huomattavasti!

Korvakylvyt

Kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta nämä toimivat! Tarvitset tähän vain ison kupin tai astian, johon korvan mahtuu upottamaan kokonaan, hienoa merisuolaa sekä teepuuöljyä ja eikun kylpemään!

Ohjeet:

  1. Laita isoon astiaan/kuppiin lämmintä vettä. Itse käytän astiaa, jonne menee noin 4 dl vettä.
  2. Laita sekaan ripaus suolaa. Omalla kohdallani ripaus tarkoittaa reilu 1/3 tl.
  3. Heitä tähän sekoitukseen 1-2 tippaa teepuuöljyä. Tässä esimerkissä käytettyyn vesimäärään minulla riittää 1 tippa.
  4. Sekoita hieman ja aseta korva veteen. Anna sen olla siellä hetken ja toista tarvittaessa. Muista kuivata lävistys huolella tämän jälkeen. Voin kertoa, että varsinkin kylminä talvipäivinä tämä myös tuntuu ihanalta!

    Kokeile, millaiset mittasuhteet toimivat sinulla. Itse teen korvakylvyn 1-2 kertaa päivässä, riippuen hieman missä vaiheessa paranteluprosessi etenee. Huomioithan kuitenkin, että teepuuöljy on todella vahvaa ja näin ollen sitä kannattaa käyttää varoen ja tunnustellen. Jos sinulla on tuoksuyliherkkyyksiä, niin huomioithan, että teepuuöljy on voimakastuoksuinen eteerinen öljy. Teepuuöljyä löydät muun muassa monista apteekeista ja omalla pullollani oli hintaa noin 7 euroa ja sillä olen pärjännyt nyt jo monta kuukautta eikä pullo ole vielä lähelläkään loppumista!

Oliko tämä tuttu vinkki? Kokeile ja tule kertomaan mitä tykkäsit! 

Toivotan teille mahtavaa päivää ja palataan pian seuraavan vinkin parissa!

-Tytti-

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Ilmainen toimitus yli 30€ tilauksiin!

Saat ilmaisen toimituksen kun tilaat yli 30€ arvosta!