0 kommentit / Julkaistu kirjoittajalta Tytti H

Tervehdys ihana kaunotar!

Tänään päästään ihmeaineen toiseen käyttötapaan! Kuten aiemmassa postauksessani tulikin ilmi, niin aine ei varsinaisesti sisällä ihmeitä, mutta edullisuudellaan ja tehokkuudellaan se mielestäni tekee ihmeitä! Kyse on tietenkin teepuuöljystä.

 

Teepuuöljyn käyttötarkoitukset

Tämä antiseptinen eteerinen öljy ei ole mikään uusi keksintö ja käyttötarkoituksia löytyy uskomaton määrä. Haluan kuitenkin jakaa sinulle ne mielestäni parhaiten toimivat, jotta pääset kokeilemaan, toimivatko ne myös sinulle.

Aiemmassa vinkissä pidettiin huolta lävistyksistä ja jatketaan tänään vielä samalla linjalla! Tärkeää on uusien lävistysten tai korvareikien jälkeen pitää huolta niistä ja estää niitä tulehtumasta. Minulle suositeltiin, että uusia lävistyksiä olisi hyvä hoitaa siten, että ne huuhdotaan lämpimällä vedellä tai suolavedellä ainakin kaksi kertaa päivässä ja näiden lisäksi voi harrastaa korvakylpyjä, joiden ohjeen kerroinkin jo aiemmassa julkaisussani.

Mutta entäs sitten, kun aina emme ehdi olla hanan alla huuhtelemassa tai lilluttelemassa korviamme pitkin päivää? Tämä vinkki on siis teille vauhdikkaat ja välillä kiireisetkin kaunottaret!


Vinkki teepuuöljyn käyttöön

Ohjeet:


1. Laita suihkepulloon vettä.

2. Tipauta veden sekaan 1-2 tippaa teepuuöljyä. Teepuuöljyn määrä luonnollisesti riippuu siitä, kuinka paljon vettä käytät. Esimerkiksi itse käytän kuvassa näkyvää minipulloa ja siihen yksi tippa on riittävästi! Teepuuöljy on erittäin riittoisaa ja näin ollen yhdellä pullolla pärjäät todella pitkään.

3. Muista aina ravistaa seosta ennen käyttöä!

Tämän jälkeen sinulla on kevyesti puhdistava suihke aina käsilaukussasi, jolla voit tarvittaessa suihkuttaa lävistyksiäsi, jos et pääse sillä hetkellä huuhtelemaan korvaasi. Kuitenkin on hyvä pyrkiä lävistäjän ohjeistusten noudattamiseen, mutta tämä on hyvä ensiapu, jos et pääsekään juuri silloin huuhtelemaan kuin pitäisi. Muistathan kuivata lävistyksen huolella tämän jälkeen.

Kuten jo aiemmin mainitsinkin, niin huomioithan, että teepuuöljy on todella vahvaa ja näin ollen sitä kannattaa käyttää varoen ja tunnustellen. Kokeile omien tuntemusten mukaan teepuuöljyn määrää veden seassa. Jos sinulla on tuoksuyliherkkyyksiä, niin huomioithan, että teepuuöljy on voimakastuoksuinen eteerinen öljy. Teepuuöljyä löydät muun muassa monista apteekeista.

Tälle vesi-teepuuöljy –seokselle olenkin löytänyt vaikka mitä kivoja käyttötarkoituksia, joista sinäkin kuulet pian! Pysythän siis kuulolla ja muistathan aina tulla kertomaan tänne, että mitä tykkäät vinkistä, jos sitä kokeilet!

Iloa ja valoa päivääsi toivottaa:

Tytti

0 kommentit

Jätä kommentti

Kaikki blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista