Vinkki 3. ihmeaineen käyttöön sporttisille kaunottarille - Kauneudenhoito

Vinkki 3. ihmeaineen käyttöön sporttisille kaunottarille - Kauneudenhoito

Tervehdys ihana kaunotar!

Tänään päästään ihmeaineen kolmanteen käyttötapaan! Aiemmin jo mainitsinkin, että aine ei sisällä varsinaisesti ihmeitä, mutta se on edullinen, tehokas ja monipuolinen, joten minusta se on ihmeaineen nimen ansainnut! Kyse on tietenkin teepuuöljystä. Tämä vanha keksintö on antiseptinen eteerinen öljy ja käyttötarkoituksia on todella monia. Haluan jakaa sinulle ne mielestäni parhaiten toimivat, jotta pääset kokeilemaan, että toimivatko ne myös sinulle!

Aiemmassa vinkissäni tehtiin suihkepulloon vesi-teepuuöljyseos, jota käytettiin lävistysten- ja korvareikien hoitoon. Tätä samaa seosta voi käyttää kuitenkin paljon muuhunkin! Voin kertoa, että tämä pikku pullo teepuuöljyä ja vettä kannattaa kantaa mukana, sillä se on niin monikäyttöinen ja halpa tuote.

Toinen tapa käyttää sitä on freesata itseään esimerkiksi urheilun jälkeen. Kuvittele seuraava tilanne: Olet käynyt salilla, ei aikaa käydä salin suihkussa vaan joudut juoksemaan ensin kauppaan ja sitten vasta pääset kotiin suihkuun. Siis hyi mikä olo! Tuntuu, että epäpuhtauksien määrä iholla on järjetön! Jos sinäkin olet kokenut tämän tunteen, niin kokeileppa seuraavaa vinkkiä:

Ohjeet vesi-teepuuöljy -seokseen:

1. Laita suihkepulloon vettä.

2. Tipauta veden sekaan 1-2 tippaa teepuuöljyä. Teepuuöljyn määrä luonnollisesti riippuu siitä, kuinka paljon vettä käytät. Esimerkiksi itse käytän kuvassa näkyvää minipulloa ja siihen yksi tippa on riittävästi! Teepuuöljy on erittäin riittoisaa ja näin ollen yhdellä pullolla pärjäät todella pitkään!

3. Muista aina ravistaa seosta ennen käyttöä!  Tämän jälkeen sinulla on kevyesti antiseptinen suihke aina käsilaukussasi tai salikassissasi, jota voit tarvittaessa suihkuttaa esimerkiksi vanulappuun ja pyyhkiä pahimmat epäpuhtaudet kasvoiltasi ensiapuna, ennen kuin pääset kotiin suihkuun. Jos sinulla ei ole vanulappuja mukana, niin eikun suihkuttamaan tätä suihketta kasvoille suoraan kasvoille ja ai että kun tuntuu mukavalta ja freesiltä!

  Vaikka tämä onkin vain ensiapu niin lupaan, että olosi on heti mukavampi, vaikka suihkuun meno viivästyykin. Varothan kuitenkin suihkeen menemistä silmiin ja suuhun, se ei tunnu mukavalta… Nimimerkillä: BEEN THERE, DONE THAT! 

  Kuten jo aiemmin mainitsinkin, niin huomioithan, että teepuuöljy on todella vahvaa ja näin ollen sitä kannattaa käyttää varoen ja tunnustellen. Kokeile omien tuntemusten mukaan teepuuöljyn määrää veden seassa. Jos sinulla on tuoksuyliherkkyyksiä, niin huomioithan, että teepuuöljy on voimakastuoksuinen eteerinen öljy. Teepuuöljyä löydät muun muassa monista apteekeista.

  Näillä sanoilla toivotan sinulle ihanaa päivää ja mukavia hetkiä uuden vinkin parissa! Muistathan tulla kertomaan kuinka vinkki toimi sinulla, jos päätät kokeilla sitä!

  Säihkyvin terveisin:

  Tytti

  Kommentoi

  Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

  Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Ilmainen toimitus yli 30€ tilauksiin!

  Saat ilmaisen toimituksen kun tilaat yli 30€ arvosta!