Mahtavaa, että juuri SINÄ löysit tiesi Finbelleen!

Finbelle on paikka, jonne kaikki esimerkiksi kauneudesta ja koruista kiinnostuneet ovat enemmän kuin tervetulleita! Juuri sinä olet ansainnut pientä säihkettä ja kimallusta elämääsi, joten ihanaa, että olet täällä!

Alunperin ajatus Finbellestä heräsi halusta löytää paikka, josta löytäisin laadukkaita, tyylikkäitä ja tietysti asenteella maustettuja koruja. Koin, että jouduin etsimään omalle tyylilleni sopivia koruja useasta eri paikasta. Voitte vaan kuvitella, että kuinka kauan aikaa tässä menikään! Aloimme miettiä, että miksi emme loisi tällaista paikka itse ja näin syntyi Finbelle.


Finbelle Beauty -mallisto
Finbelle Beauty -mallisto on Finbellen ensimmäinen ja se sisältää pelkästään korvakoruja ja lävistyskoruja. Finbelle Beauty -mallistosta löydät erilaisille kaunottarille suunnattuja koruja, jotta juuri sinä löydät tyyliisi sopivan vaihtoehdon! Korvakoruja voit käyttää joko yksitellen tai koota oman korvakokonaisuuden, johon kuuluu useampi lävistys- tai korvakoru. Vaihtoehtoja on niin arki- kuin juhlatyyliinkin ja voit yhdistellä niitä erilaisiin kokonaisuuksiin!

Kuka minä olen?

Olen nainen, joka haluaa ehostaa ulkomuotoaan ja ilmaista itseään persoonallisilla naisellisilla koruilla, joissa on kimallusta ja pilkettä. Haluan käyttää sellaisia tuotteita, jotka ovat monikäyttöisiä ja toimivat erilaisissa tilaisuuksissa ja tyylikokonaisuuksissa. Olen kiinnostunut kauneudesta myös yleisesti ja haluan oppia siitä koko ajan lisää, jotta voisin jakaa tietoani myös teille!

Olisi mahtavaa, jos saisin kuulla juuri Sinun ajatuksiasi kauneudesta, koruistamme tai muista mieltä askarruttavista kysymyksistä. Ethän siis epäröi kertoa mietteistäsi minulle! 
Tule mukaani kauneuden ja korujen maailmaan, sillä se tulee olemaan mahtava yhteinen matka! Tulet kuulemaan minusta vielä paljon lisää eri muodoissa, joten pysythän kuulolla!

Säihkyvin terveisin,
Tytti