Yleistä

Finbelle.fi on Samas Group Oy:n (Y-tunnus 2561470-3) omistama korujen verkkokauppa. Verkkokaupan hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin. Emme vastaa mahdollisista virheistä tuote- tai materiaalitiedoissamme. Tilaajan tulee olla 18v. täyttänyt henkilö. Emme luovuta henkilö- tai osoitetietoja kolmansille osapuolille ja emme käytä niitä mainostamisessa ilman asiakkaan lupaa. Säilytämme vain asiakkaiden nimi- ja osoitetiedot, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja tiedot tilauksista järjestelmässämme. Näihin tietoihin pääsee vain sivuston ylläpitäjät. Käytämme sivustolla evästeitä seurataksemme mainoksiemme tehokkuutta. Olemme Suomalainen yritys ja kaikki lähetyksemme tehdään Suomen sisällä, joten korujen lopulliset kulut asiakkaalle ovat sivuillamme näkyvät hinnat.

 

Toimitusajat

Toimitusaika koruillamme on 1-3 arkipäivää. Postin toiminta voi vaikuttaa toimitusaikaan.

 

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme Yhteydenotto-sivujemme kautta.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakaspalautukset lähetetään asiakaspalautuspaketteina Postin kautta. Säilytä postin kuitti asiakaspalautuksesta, palautuslähetykset ovat aina asiakkaan vastuulla. Pakkaa tuote niin, että se on suojattuna paketissa. Liitä aina palautuksen mukaan seuraavat dokumentit:

  • kopio tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

ASIAKASPALAUTUS
641230
Samas Group Oy

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

 

Toimitustavat

Toimitamme tuotteet Postin kautta lähimpään toimipisteeseen tai suoraan ovelle asti. Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Tuotteet lähtevät aina meiltä ehjinä ja hyvin pakattuina. Tuotteen hajotessa Postin kuljetuksen aikana, ottakaa välittömästi yhteyttä lähipostiinne ja tehkää vahinkoilmoitus. Emme vastaa kuljetuksessa hajonneista tuotteista, mutta voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme Yhteydenotto-sivujemme kautta ja jättämällä viestin, niin autamme mielellämme tilanteen ratkaisemiseksi.

 

Toimituskulut

Alle 50€ tilaukset 3,90€. Yli 50€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi Suomeen.

 

Maksuehdot

Maksutavat 

Meillä voit maksaa Checkout Finland Oy:n kautta suomalaisilla verkkopankeilla, luottokorteilla, MobilePay:lla tai laskulla Collector Lasku --palvelun kautta.

Lue lisää alla olevasta linkistä:
https://checkout.fi/verkkokauppiaalle/maksuehdot/

 

Yhteystiedot

Finbelle.fi / Samas Group Oy
Y-tunnus: 2561470-3
Kuurnankatu 6
80100
Joensuu

Yrityksemme toimii vain verkkokauppana, joten ylläolevassa osoitteessa on toimistotilat, joissa emme ota vastaan asiakkaita. Palautukset otamme vastaan vain ylempänä löytyvään palautusosoitteeseen palautusohjeiden mukaisesti.